Земјоделци

Општина Струмица и Општина Василево

Зголемете ја вашата вредност

Обуки

Тука ќе најдете детални информации за отворените обуки на кои ќе може да се пријавите и учествувате бесплатно.​

Фондови

Тука ќе најдете детални информации за отворени повици, рокот за аплицирање и линкови до истите.

Регистар на земјоделци

Тука сите земјоделци од Општина Струмица и Општина Василево можат да се регистрираат.

Постави прашање

Тука може да поставите стучно прашање и да добиете стручен одговор од експерти во областа.​

Со проектот се предвидува реализирање на низа обуки за земјоделците, веб-странава ќе ги содржи сите информации коишто ќе се однесуваат на обуките коишто центарот и Општина Струмица и Општина Василево ќе ги нудат за земјоделците, исто така ќе ги содржи информациите за отворени фондови на кои што земјоделците можат да аплицираат. Веб-странава нуди можност за директна комуникација со земјоделците за да може истите да поставуваат стручни прашања и да добиваат одговор од експерти во областа. Регистарот на земјоделци овозможува сите земјоделци од Општина Струмица и Општина Василево да се регистрираат и да истакнат актуелна понуда (производ, цена, количина, слика). Во регистарот ќе бидат основните податоци за земјоделците, а актуелната понуда ќе биде објавена на телоп.

Бидете во чекор со технологијата

Ова веб решение ги нуди сите информации и услуги на едно место, притоа овозможува да пристапите до него од било кој уред (мобилен телефон, таблет, лаптоп, десктоп компјутер)

Актуелна понуда

Вашата актуелна понуда како регистриран земјоделец можете да ја објавите, промените или избришете директно од вашиот мобилен телефон. Нема потреба од компјутер.

Брзо и едноставно

Изберете обука и пријавете се на истата со неколку клика. Поставете прашање, прегледајте ги отворените фондови во прегледен и чист дизајн.

Корисни Линкови