ТЕСТ Милко Млечен Кашкавал, Гауда и Едамер.

кашкава колид-d05c997c

Милко Млечен Кашкава, Гауда и Едамер, Ценат 500 денари килограм. Количините се ограничени

ТЕСТ Милко

ТЕСТ Милко

МОСКОВ-МС ДООЕЛ (Млекара МИЛКО), лоцирана во индустриска зона с. Куклиш, е основана во 2008 година со основна дејност за откуп на сурово млеко, производство, складирање, дистрибуција и продажба на млечни производи на пазарот во Република Македонија, со можност за извоз на производите и на надворешните пазари. Млекарата произведува и продава производи од растително потекло под брендот МИЛКО, кој е присутен на македонскиот пазар веќе 6 години. Сите производи на МОСКОВ-МС ДООЕЛ (Млекара МИЛКО), освен на домашниот пазар, се пласираат и на странскиот пазар, каде има континуиран извоз. Стратегија за нашите високо квалитетни производи е да ги пласираме истите во што повеќе европски и светски држави.

Контакт инфо