Постави прашање

за млади претприемачи од Општина Струмица и Општина Василево

Пополнете ја формата

Тука може да поставите стучно прашање и да добиете стручен одговор од експерти во областа.​

  Седиште

  ул.”Сандо Масев” бр.1, 2400 Струмица, Република Македонија

  Време на одговор

  Генерално одговараме во рок од 4-5 работни дена. Понеделник – петок

  Контакт

  liljanastojanova@hotmail.com

  (034)348030

  Дозволете ни да го создадеме вашиот успех!