ТЕСТ Седум дена ноќевање за двајца!

sirous-741dee55

Седума дена ноќевање за двајца! Целосен пансион и спа за само 15000 денари.

ТЕСТ Хотел Сириус

ТЕСТ Хотел Сириус

лоциран на 1 км од центарот на Струмица Број на легла: 150 Број на соби: 71 Вид на објектот за сместување и категоризација: Хотел со четири ѕвезди Година на изградба: 1998година телефон: 034/345-141; 345/142 и факс 034/345-143 sirius@mt.net.mk

Контакт инфо