ТЕСТ Викенд Полн Пансион

-724fb17b

Викенд за двајца во хотел илинден полна пансион

ТЕСТ Хотел “Илинден” – Струмица

ТЕСТ Хотел “Илинден” – Струмица

Ул “Гоце Делчев” бб Број на легла: 16 легла Број на соби: три двокреветни, две трокреветни и една четворокреветна соба Вид на објектот за сместување и категоризација: пансион Година на изградба: 2004 тел 034/348-000 и 034/340-010

Контакт инфо