Обуки

Подоле може да ги прегледате обуките и на истите да пријавите учество. Обуките се бесплатни.

Loading Настани

« Сите Настани

Штетници во земјоделското производство и мерки за контрола

март 24 @ 11:00 - 15:00

Штетници во земјоделското производство и мерки за контрола – петти дел

Предавач – Билјана Атанасова

Информации

Датум:
март 24
Време:
11:00 - 15:00

Место на одржување

Регионален центар за одржлив развој
11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Организатор

Општина Струмица