Обуки

Подоле може да ги прегледате обуките и на истите да пријавите учество. Обуките се бесплатни.

Loading Настани

« Сите Настани

Осигурување во земјоделството и чинители во земјоделскиот сектор

март 31 @ 11:00 - 15:00

Осигурување во земјоделството и чинители во земјоделскиот сектор

Предавач – Лилјана Јоноски

Информации

Датум:
март 31
Време:
11:00 - 15:00

Место на одржување

Регионален центар за одржлив развој
11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Организатор

Општина Струмица