Обуки

Подоле може да ги прегледате обуките и на истите да пријавите учество. Обуките се бесплатни.

Loading Настани

« Сите Настани

ИПАРД фондови и Заедничка Земјоделска Политика

март 27 @ 11:00 - 15:00

ИПАРД фондови и Заедничка Земјоделска Политика

Предавач – Лилјана Јоноски

Информации

Датум:
март 27
Време:
11:00 - 15:00

Место на одржување

Регионален центар за одржлив развој
11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Организатор

Општина Струмица