Обуки

Подоле може да ги прегледате обуките и на истите да пријавите учество. Обуките се бесплатни.

Loading Настани

« Сите Настани

Дигитален маркетинг, додадена вредност на производите и отварање на нови пазари

март 29 @ 11:00 - 15:00

Дигитален маркетинг, додадена вредност на производите и отварање на нови пазари

Предавач – Лилјана Јоноски

Информации

Датум:
март 29
Време:
11:00 - 15:00

Место на одржување

Регионален центар за одржлив развој
11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Организатор

Општина Струмица