Обуки

Подоле може да ги прегледате обуките и на истите да пријавите учество. Обуките се бесплатни.

Loading Настани

← Назад на Настани

Општина Струмица

март 2023

ИПАРД фондови и Заедничка Земјоделска Политика

март 27 @ 11:00 - 15:00
Регионален центар за одржлив развој, 11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

ИПАРД фондови и Заедничка Земјоделска Политика Предавач - Лилјана Јоноски

Дознај повеќе »

Рурален развој и можности на финасирање

март 28 @ 11:00 - 15:00

Рурален развој и можности на финансирање Предавач - Лилјана Јоноски

Дознај повеќе »

Дигитален маркетинг, додадена вредност на производите и отварање на нови пазари

март 29 @ 11:00 - 15:00
Регионален центар за одржлив развој, 11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Дигитален маркетинг, додадена вредност на производите и отварање на нови пазари Предавач - Лилјана Јоноски

Дознај повеќе »

Бизнис план, претприемништво и земјоделски задруги

март 30 @ 11:00 - 15:00
Регионален центар за одржлив развој, 11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Бизнис план, претприемништво и земјоделски задруги Предавач - Лилјана Јоноски

Дознај повеќе »

Осигурување во земјоделството и чинители во земјоделскиот сектор

март 31 @ 11:00 - 15:00
Регионален центар за одржлив развој, 11 Октомври
Струмица, 2400 North Macedonia
+ Google Map

Осигурување во земјоделството и чинители во земјоделскиот сектор Предавач - Лилјана Јоноски

Дознај повеќе »
+ ЕКСПОРТ